Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Godin van de jacht door Heleen van Royen

Beoordeling 4
Foto van een scholier
Boekcover Godin van de jacht
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 430 woorden
  • 4 augustus 2004
  • 4 keer beoordeeld
Cijfer 4
4 keer beoordeeld

Boekcover Godin van de jacht
Shadow
Godin van de jacht door Heleen van Royen
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting: Diana de Wit is een modelburger ze is gelukkig getrouwd met oscar heeft 2 zoontjes van 2 jaar oud en een leuke parttime baan. Nou modelburger, niet echt diana heeft namelijk minnaars, “Al word ik in naam de jouwe oscar, mijn lichaam blijft van mij” dat is dan ook haar levens motto. Ze heeft 2 minnaars de halve eeuw oude Tim waarmee ze 4 jaar niet alleen een lust relatie heeft, En Joshua de dakdekker uit Zwolle die ze kent via de Chatbox. In tegenstelling tot Oscar die het al lang goed vind dat hij en zijn vrouw een open relatie hebben, vindt Tim dat Diana moet kiezen tussen de jonge god: Joshua en hem. Niet dat Diana zich daar iets vaan aantrekt dan liegt ze maar als Tim de waarheid niet wil weten. Alles loopt goed en fijn, ze is gelukkig, maar dat geluk wordt al snel verstoord wanneer ze haar zwangerschapstest onder ogen krijgt. Blauw. Hoe had ze zo stom kunnen zijn, ze had moeten weten dat zich in het voorvocht van een man ook duizenden zaadcellen bevinden. Wie was de vader? In het weekend dat het zaadje haar baarmoeder binnen drong was het niet één man met wie ze seks heeft gehad maar drie, Joshua vrijdag avond, Tim zaterdag en Oscar vrijdag. Het werd dus een overtijdsbehandeling, maar in het weekend wanneer ze met de abortuskliniek de afspraak had gemaakt nam haar man haar mee naar een verrassing weekendje in DinseyLand Parijs. Vanaf dat moment gaat het niet goed, Diana gaat het klopje cellen Darwin noemen en Tim gaat scheiden van zijn vrouw. In wanhoop verteld ze alles aan Koffi een vriend van Tim, degene die zijn appartement beschikbaar stelde voor de buitenechtelijke afspraakjes van Diana en Tim. Aan wie had ze het dan moeten vertellen? Evelien haar beste vriendin had het toch afgekeurd en ook de mannen in haar leven zouden het niet echt waarderen, ze wist immers niet van wie het was. Koffi had beloofd om met haar mee te gaan wanneer ze een abortus zou ondergaan. Eenmaal op de kliniek aangekomen heeft ze veel aan hem, hij troost haar verteld veel wijze dingen en het nieuws dat Tim een nieuwe relatie heeft, daar is ze dan ook weer van af. Ze ondergaat een pijnlijke ingreep maar achteraf is ze toch opgelucht. Van Darwin hoort ze ook niks meer. Bij aankomst in het appartement van Koffi, heeft ze toch weer liefde nodig, Op het moment dat Koffi een tijdje weg is Nodigt ze Joshua uit. Het boek sluit af met een hevige klaarkom- situatie tussen Joshua en Diana

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Godin van de jacht door Heleen van Royen"