Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Zo zorg je voor meer volgers op Instagram

Zo zorg je voor meer volgers op Instagram

Ben jij ook helemaal weg van Instagram en post je het liefst de hele dag door de leukste foto’s? Maar krijg je maar geen nieuwe volgers? Dan zijn deze tips wat voor jou! Zó zorg je voor meer volgers op Instagram.

Openbaar account

Zorg er allereerst voor dat jouw account openbaar is, zodat iedereen kan zien welke geweldige foto’s jij elke keer weer plaatst. Op deze manier zorg je er ook voor dat niet alleen jouw vrienden je foto’s zien, maar ook anderen.

Als je op een gegeven moment al aardig wat volgers hebt opgebouwd kun je er juist voor kiezen om je account (weer) op privé te zetten om andere mensen nieuwsgierig te maken. Máár, dan moet je wel een enorm goede naam opgebouwd hebben of op een andere manier reclame maken, zodat ze nieuwsgierig worden naar je foto's. 

Volg anderen

Probeer veel mensen te volgen, zodat zij jou ook weer gaan volgen. Kijk wel eerst naar jouw eigen account, want jouw volgers en de mensen die jij gaat volgen, moeten wel bij jouw feed passen. Houd je van make-up? Dan is het bijvoorbeeld leuk om veel beauty-bloggers te volgen. Je kan ook naar een bekende Instagrampagina gaan, om vervolgens de volgers van deze bekende pagina te volgen. Deze volgers nemen dan vaak wel een kijkje op jouw feed en wie weet gaan ze jou dan ook volgen!

> Lees ook: zo krijg jij de perfecte Instagramfeed

Hashtags

Gebruik hashtags, zodat je makkelijker te vinden bent op Instagram. Zorg er wel voor dat je hashtags gebruikt die passen bij jouw foto’s. De volgende hashtags doen het altijd goed, omdat veel jongens en meiden hier op zoeken: #PhotoOfTheDay, #TBT, #Instagood en #FBF.

Veel instagrammers gebruiken hashtags ook om geselecteerd te worden voor bepaalde accounts met veel volgers, omdat dat ze ook weer verder kan helpen. Zo kun je met de hashtag #igersholland geselecteerd worden voor het account van igersholland, waardoor jouw foto aan 13,4 duizend instagrammers wordt getoond. Reken maar dat dat je meer volgers oplevert!

Taggen

Veel taggen in jouw foto’s helpt ook. Zo kan je bijvoorbeeld de merken van jouw make-up of kleding in jouw foto’s taggen. Zo zien zij weer dat jij iets van hen draagt en zorg jij misschien wel voor weer meer volgers.

Eigen stijl

Zorg ervoor dat je eruit springt en niet hetzelfde bent als de rest, zodat mensen jou willen volgen. Word je helemaal blij van mode? Probeer dan originele foto’s te posten, zodat jouw feed echt opvalt.

Reageren

Reageer af en toe op posts van andere mensen die je volgt, of mensen die je zelf niet eens volgt. Mensen vinden dat attent en zullen dan eerder ook jouw account bekijken. Je laat zo zien dat je ze niet alleen volgt om het volgen. 

Daarnaast komen andere Instagrammers jouw naam op veel plekken tegen als je veel reacties plaats, en dat kan ze ook weer naar jouw account trekken.

Meer nieuwtjes, trends, budget shoptips, reviews en tips? Check Fashionista.nl! Of volg Fashionista op FacebookInstagramYouTube of Twitter

Gepubliceerd op 27 augustus 2016

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.