Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Win! Kaartjes voor de film Renesse

Win! Kaartjes voor de film Renesse

Nog even bikkelen en ook jouw laatste schooldagen zitten erop. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Niet alleen met een chille vakantie in de zon, maar ook met een bioscoopfilm die je vast helemaal in de vakantiestemming brengt: Renesse, met acteur Niek Roozen in de hoofdrol. Scholieren.com mag drie keer twee kaartjes weggeven. Lees hieronder hoe je kunt winnen!

Puber Bas (Niek Roozen) krijgt een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber): wacht niet met vrouwen versieren, want je moet ‘de melk schenken als-‘ie vers is’. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs en twee vrienden vertrekt Bas naar het badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren. 

Hoe maak ik kans op kaartjes?

Renesse is vanaf 7 juli in de bioscoop te zien. Op Scholieren.com mogen we drie keer twee kaartjes voor de film weggeven.

Hoe je kansmaakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. (Let op: we controleren ook de likes op Facebook, dus niet vergeten!) De actie loopt tot en met 8 juli.

Gepubliceerd op 4 juli 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.