Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De zes beste spots om te chillen na je examens

De zes beste spots om te chillen na je examens

BOS Ice Tea

Bloed, zweet en tranen heeft het je gekost: je laatste toetsen en examens. Maar na zo'n periode van heftige inspanning, is de beloning van die wekenlange zomervakantie des te groter.  Dat moet gevierd worden, tijd voor een goed feestje! BOS zet voor jou de beste spots op een rij: van stadsstrand tot beachclub. Hier moet je deze zomer sowieso heen. 

HOTSPOTS

#1.
Altijd al willen leren surfen (offline)? Breng dan een bezoekje aan Hart Beach (foto) in Scheveningen of The Spot in Zandvoort. Hier staan de surfplanken voor je klaar en na een dagje flinke inspanning, plof je neer op het chille terras. 

#2.
Sta je graag op een board, maar dan liever met vier wielen eronder in plaats van water? Dan is Pier15 in Breda een betere plek voor jou. Bij het mooiste skatepark van Europa kan je niet alleen skateboarden, maar ben je ook welkom op inline-skates.

#3.
Niet zo een fan van fysieke inspanning, maar wel van een relaxed terras met een tof uitzicht? Ga dan op één van die heerlijke loungebanken bij Republiek in Bloemendaal zitten. Genietend van ijskoude BOS met uitzicht op het strand en de zee.

#4.
Woon je in de hoofdstad, maar wil je wel naar het strand? Bij Roest in Amsterdam hebben ze een fijn stadsstrand en een overdekt café, om je avond warm af te sluiten als de zon al ver onder is.

Foto: Roest Amsterdam

TO-DO's
Heb je zin in iets spannendersdan zijn er nog genoeg andere events waar je met je vrienden naartoe kan deze maand. 

#5 Glamour Health Challenge
Voor de healthy power(wo)men onder ons: op 11 juni is er weer de Glamour Health Challenge in de RAI in Amsterdam. Laat je inspireren door Rens Kroes en fitness-goeroe Kayla Itsines en ga aan de slag met jouw lifestyle. Krijg je ook dorst van al dat praten over je gezondheid? Kom dan langs de Glamour Health Market voor een BOS refresh moment.

#6 Hot Tub Movie Night
Wil je samen met je (zomer)liefde een romantische avond beleven? Of juist quality time met je vriendinnen? Ga dan in één van de hot tubs liggen aan het strand tijdens de Hot Tub Movie Night on the Beach in Zandvoort bij Bad Zuid. Op 18 juni staan hier de hot tubs, een goede film en lekkere cocktails voor je klaar.

Al helemaal zin in de zomer? Houd de BOS Facebook-pagina dan goed in de gaten, voor nieuws over events en toffe winacties!

Gepubliceerd op 25 mei 2016

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.