Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Telefoon afgepakt in de les, wat nu?

Telefoon afgepakt in de les, wat nu?

Eventjes een snap maken, eventjes iemand appen, eventjes, oeps... daar gaat je telefoon. Voor je het weet heeft je leraar je telefoon afgepakt en zit je met lege handen. Wat nu? Hier zijn een paar tips waardoor je toch nog enigszins contact kan houden met de buitenwereld. En je docent lekker kunt pesten.

Apparaatbeheer

Ik zal maar meteen toegeven, ik ben iemand die dit doet als zijn telefoon is afgenomen: ik bel mijn telefoon ongeveer vijf keer op maximaal volume met behulp van Android Apparaatbeheer (of voor de iPhone gebruikers: Zoek mijn iPhone.) Je krijgt altijd een chagrijnige blik van je docent als je de telefoon ophaalt, daar kan ik wel om lachen.

Airdroid

Als Android-gebruiker kun je de app Airdroid op je telefoon zetten. Je kan dan met behulp van je Airdroid-account overal je telefoon benaderen, denk aan foto's, smsjes, notificaties en ga zo maar door. Het werkt heel simpel: je installeert de app Airdroid en maakt een account of logt in met social media. Klaar is kees. Voor iets soortgelijks kun je ook even kijken naar mijn blog over Pushbullet.

Web.whatsapp.com

Een voor de hand liggende maar erg handige is ook web.whatsapp.com. Daarmee kun je gewoon whatsappen vanaf je computer.

Mobizen

Mocht je nou echt de neiging hebben om je Android-telefoon te besturen van afstand, dan kan je altijd nog Mobizen gebruiken. Zelf heb ik hier niet echt ervaring mee, maar het is altijd het proberen waard.  Je kunt er zelfs filmpjes mee opnemen en het toetsenbord van je pc gebruiken om een boodschap te typen. Kan je toch nog appen met je bff's.

Download Mobizen | AirDroid | Android Device Manager

Gepubliceerd op 19 april 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.