Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Bekijk het verhaal van Ivana vanavond op televisie

Bekijk het verhaal van Ivana vanavond op televisie

Een beetje schaamteloze zelfpromotie kan geen kwaad, want we zijn reuzetrots: vanavond is onze blogger Ivana te zien in het programma Je zal het maar hebben. Om 21:10 is ze naast presentator Tim Hofman te zien op NPO3. Ivana vertelt over haar persoonlijkheidsstoornis borderline, waar ze ook voor Scholieren.com regelmatig over schreef.

Ivana vertelt over haar lage zelfbeeld, het feit dat ze lastig met emoties kan omgaan en haar stemmingswisselingen. In deze column schreef Ivana een jaar geleden over de hoge pieken en dalen die ze meemaakt. Naast borderline heeft ze ook het syndroom van Asperger, wat ervoor zorgt dat ze moeite heeft met veranderingen. Ook raakt Ivana snel in paniek.

Gelukkig laat ze zich door haar borderline en Asperger niet uit het veld slaan ( zo beschreef ze in deze column). Zo komt in het programma ook aan bod dat ze niet zo'n thuiszitter is: ze gaat regelmatig op pad voor Scholieren.com, werkt bij ons op kantoor en presenteert ook nog eens een radioprogramma. Na haar middelbare school hoopt Ivana het namelijk te gaan maken als journalist!

 

 

1, 2.. 3. Langer dan dit kan Ivana niet stil zijn. Of stil staan ;). Bomvol energie staat ze dan ook, mét haar Borderline en Asperger, op Castlefest! Fissa.Vanavond om 21:20 uur op 3.

Geplaatst door Je Zal Het Maar Hebben op dinsdag 12 april 2016

 

Leroy

In dezelfde uitzending is Leroy te zien, een 23-jarige jongen die zijn nek brak, botkanker én longkanker kreeg. Door de botkanker moest zijn rechterbeen worden geamputeerd. Ook Leroy staat positief in het leven: hij wil de nieuwe 'Blade Runner' worden.

Nieuwsgierig? Zap dan vanavond om 21:10 naar NPO3!

Gepubliceerd op 12 april 2016

REACTIES

D.

D.

Het verklaart veel dat Pepijn bordeline heeft. De enige ziekte waarvoor ik geen tolerantie heb, maar van uit de weg blijf.

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.