Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Fotografiewinnaars van Doc NL Junior

Fotografiewinnaars van Doc NL Junior

Scholieren.com en het Rijksmuseum sloegen de handen ineen om een fotowedstrijd voor middelbare scholieren te realiseren. Dat werd Document Nederland Junior en inmiddels zijn de 10 geselecteerde kandidaten bekend.
 

Document wattes? Document Nederland Junior kun je het jongere zusje van Document Nederland noemen. Doc NL Junior is speciaal voor middelbare scholieren die van fotografie houden. Bij het thema 'Mijn leven op school' kon je een fotoserie insturen om mee te dingen naar de supervette prijzen waaronder een eigen expositie in het Rijksmuseum, een masterclass én een dagje meelopen met fotograaf en jurylid Carel van Hees.

Foto: Annelotte Stroober

Alle juryleden waren blij met de sterke en gevarieerde foto's die zijn ingestuurd voor de wedstrijd. Van saucijzenbroodjes in de kantine tot een peuk in de pauze. Overvolle kluisjes, bespatte verfjassen, smartphones en wekkers die zo vreselijk vroeg staan omdat je nog veertig minuten door de kou moet fietsen. Het thema zorgt bij elke scholier weer voor totaal andere associaties. In beeld vertelde elke scholier zijn verhaal en dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt.

De winnaars

Op Scholieren.com is er massaal gestemd op de fotoseries, de vijf deelnemers met de meeste stemmen zijn geselecteerd. De namen zijn: Rosalie van der Does, Rosalie Aaldering, Marjorie de Boer, Joelle Tahapary en Noëlle Dillen.

De jury vergaderde net voor het weekend tot 's avonds laat om nog eens vijf kandidaten te selecteren. Dat zijn geworden: Annelotte Stroober, Remi Homan, Elsa Koppelman, Elaha Wafai en Yentl Slik.

Foto: Remi Homan

Wanneer je geselecteerd bent heb je een mailtje ontvangen van het Rijksmuseum met daarin drie belangrijke data: wanneer de masterclasses zijn en wanneer de bekendmaking van dé winnaar van Document Nederland Junior zal plaatsvinden.

Namens Scholieren.com van harte gefeliciteerd!

Gepubliceerd op 18 januari 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

J.

J.

Wat leuk zeg! Mogen we met de hele klas naar de opening komen? Super trots!

8 jaar geleden

M.

M.

succes kandidaten!!!!

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.