Gratis naar DOPE

Gratis naar DOPE

Door Roos

Een enorme lijst met beroemdheden siert de poster van de westcoast film DOPE. A$ap Rocky, Zoë Kravitz (ja, dochter van), Quincy Brown, Chanel Iman. En het geheel wordt geproduceerd door multi-talent Pharrell Williams.

Waar gaat het over? De film vertelt het verhaal van de nerdy Malcolm, die opgroeit in The Bottoms, een wijk in Los Angeles die letterlijk de bodem heeft bereikt. Malcolm houdt van hip-hip uit de jaren negentig, speelt in een punk-rock band en hoopt ooit naar Harvard te gaan. Hij matcht dus niet helemaal met de stereotype bewoners van The Bottoms.

Het gaat mis wanneer hij op verjaardag gaat bij drugsdealer Dom (A$ap Rocky). De politie valt het feest binnen en het nerdy trio komt in een bizarre situatie terecht wanneer Dom stiekem drugs verbergt in Malcolms rugzak.

Klinkt misschien enigszins cliché, maar de film krijgt hele lovende kritieken. Op het prestigieuze Sundance Filmfestival was het zelfs de publieksfavoriet. 

Gratis 

Jij kunt testen of de film echt dope is, want wij geven 3 x 2 bioscoopkaartjes weg. Ideaal voor een zwoele zomerdate of een regenachtige vakantiemaandag. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij gratis. 

De film gaat op donderdag 6 augustus in première in Nederland. 
http://www.dopefilm.nl

 

Gepubliceerd op 3 augustus 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

N.

N.

Ik wil heel graag naar deze films, want ik heb in een aantal reviews gelezen dat 'ie echt dope is! De trailer sprak me ook erg aan, en ik ben ook erg benieuwd naar Pharrell Williams als producer. Kortom: ik wil heel erg graag naar deze film!

8 jaar geleden

A.

A.

Als ik win ga ik met iemand waarmee ik al bijna 15 jaar mee bevriend ben, we wilden net plannen gaan maken en toen zag ik deze winactie. Nu hopen dat we winnen :D

8 jaar geleden

A.

A.

Ik won. En de film draait niet meer.. jammer..

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.