YouTech op Scholieren.com!

YouTech op Scholieren.com!

Ben jij dol op knutselen, Lego, robots of dingen uitvinden? En hou je wel van een geniaal experimentje? IJs maken bijvoorbeeld, muziek mixen of met graffiti spuiten? Dit zijn typisch onderwerpen waar YouTech graag over schrijft, op hun website en in het YouTech Magazine. Omdat het allemaal met techniek te maken heeft.

En goed nieuws: voortaan verschijnt er elke zondagmiddag een blog van YouTech op Scholieren.com! YouTech-bloggers Sanne en Pascal stellen zich even voor.

Pascal en Sanne van YouTechHoi, wij zijn Sanne, en Pascal en wij bloggen voor YouTech, dé website voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in het laatste nieuws over tech en wetenschap. Dagelijks word je op de hoogte gehouden over wat voor bizarre dingen er nu weer gebeuren in onder andere de wetenschap (denk aan een 3D-geprinte schedelkap voor een levende patiënt) en innovaties op techgebied, zoals de heetste start-ups op Kickstarter.

Maar dat niet alleen, omdat YouTech nauw samenwerkt met MediaKraft, vallen wij met onze neusjes in de boter en horen (en werken!!) wij samen met YouTube-sterren als de Cinemates, Anouk de Pater en Ponkers!.

Dus dat. Je bent nu geïnteresseerd, of niet. En voor die eerste groep zijn wij hier. Eigenlijk ook voor de tweede groep, maar we kunnen niet allemaal innovator zijn (voor wie de grap niet snapt, google maar eens op de innovatietheorie van Rogers). Elke zondag lees je op Scholieren.com een blog van onze hand. Dit kan om en om zijn, maar misschien heeft de één een paar weken net wat meer inspiratie dan de ander. Waar we over schrijven is heel verschillend, maar dat zullen jullie zelf wel merken.

Is je nieuwsgierigheid sowieso een beetje getriggerd en wil je meer van ons lezen? Of van de 18 andere bloggers die voor YouTech schrijven? Check dan even de website Youtech.nl.

Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook. Tot volgende zondag!

Gepubliceerd op 2 maart 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Dus dit zijn de techbloggers, geen eigen? Het maakt niet uit, ben heel benieuwd

9 jaar geleden

R.

R.

We hebben wel een eigen techblogger: Tassilo! Maar dat had je geloof ik al gezien ;) Pascal en Sanne van YouTech zullen meer schrijven over wetenschap en nieuwe uitvindingen. Tassilo bespreekt alle internethypes en vette apps.

9 jaar geleden

Y.

Y.

Vond YouTech altijd heel oppervlakkig (geen diepgaand onderzoek) en teveel gericht op het verkopen van rotzooi (gadgets).

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.