Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Onderzoek: sjoemel jij met boekverslagen?

Onderzoek: sjoemel jij met boekverslagen?

Door Merel

Elke middelbare scholier krijgt ermee te maken: lezen voor de lijst. De één grijpt op het laatste moment lukraak een boek uit de mediatheek, de ander heeft al weken van tevoren een exemplaar uit z'n eigen collectie gekozen.

Hoe kies jij een boek? En vooral: hoe schrijf je dat verslag? Scholieren.com doet onderzoek.

In het kader van de Boekenweek, die dit jaar plaatsvindt van 7 t/m 15 maart, onderzoekt Scholieren.com het leesgedrag van middelbare scholieren. 

Zelf lezen of zwendelen?

Want lezen jullie al die boeken voor je lijst écht uit? Of maak je je boekverslagen vooral met Wikipedia en Scholieren.com? En komt je leraar daar dan achter? 

Ook zijn we benieuwd of jullie ook wel eens voor je plezier lezen, in plaats van voor je docent Nederlands. Of is dat iets van voor het smartphonetijdperk?

Klik hierrr om de vragenlijst in te vullen. Het kost je ongeveer 5 minuutjes. Kun je daarna meteen weer verder met je boekverslag.

 

Gepubliceerd op 27 februari 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

B.

B.

Ik lees wel altijd het boek, maar maakt nooit zelf het verslag. Zo'n verslag is toch alleen een soort samenvatting. Die zal ik uiteindelijk gewoon doorlezen om me geheugen op te frissen.

9 jaar geleden

J.

J.

Ja, doe ik ook!

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.