Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Techblogger gezocht

Techblogger gezocht

Door Chris

Scholieren.com heeft weer een toffe baan in de aanbieding voor jong schrijftalent. Dit keer zoeken we een blogger die over techzaken wil schrijven. Heb jij een vlotte pen, ben jij altijd online en op de hoogte van de nieuwste apps, ontwikkelingen en internethypes? Lees dan snel verder!

De redactie van Scholieren.com bestaat uit scholieren en een enkele eerstejaars student. Twintig bloggers met schrijf-, fotografie- en videotalent produceren in goed overleg met de redactieleiding dagelijks verse blogs over alles wat scholieren bezighoudt. Eens in de anderhalve maand komen we bij elkaar op ons kantoor in Utrecht voor een brainstorm en een gastles journalistiek van ervaren journalisten.

Jij:

- Zit op de middelbare school (niveau maakt ons niets uit)
- Bent helemaal thuis in de online wereld, en op de hoogte van de laatste trends en hypes op internet
- Vindt het leuk om over nieuwe apps en gadgets te schrijven
- Wacht niet af totdat de artikelideeën naar jou toekomen, maar neemt zelf initiatief
- Bent creatief met taal en beeld
- Bent enthousiast en supergemotiveerd
- Kunt goed omgaan met afspraken. Deadlines schrikken jou niet af
- Komt eens in de zes weken op een zondag naar de redactievergadering in Utrecht

Wij:

- Bieden jou een fantastisch podium voor je creatieve hersenspinsels. Je mag niet alleen over leuke trends en online ontwikkelingen schrijven, ook krijg je een eigen app-rubriek waarvoor je de leukste en interessantste apps mag recenseren.
- Helpen jou je schrijftalent en journalistieke skills nog verder te ontwikkelen
- Betalen je meer dan vakkenvullersloon per gepubliceerd blog
- Vergoeden je reiskosten

Begint het al te kriebelen?

Aarzel dan niet langer en stuur voor maandag 2 februari een mail naar hoofdredacteur Chris Heijmans (chris@scholieren.com) en vertel ons waarom we juist jou moeten aannemen als techblogger.

Graag zien we ook een aantal uitgewerkte blogideëen, voorbeelden van je schrijfsels etcetera. Daarnaast zijn we ontzettend benieuwd wat je goed – of juist ongelofelijk slecht – vindt aan ons blog.

Gepubliceerd op 17 januari 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

A.

A.

zo gaaf

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.