Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

LAKS zoekt een klachtenlijncoördinator

Door Roos

Tijdens de examens van maandag 11 tot en met donderdag 28 mei zit er bij het LAKS weer een scholierenteam klaar om meer dan 100.000 klachten te behandelen. Omdat bijna alle bestuursleden van het LAKS dit jaar zelf eindexamen doen, zijn ze op zoek naar een eindexamenklachtenlijn (EEKL) coördinator.

Je bent dan het hoofd van het scholierenteam dat alle telefoontjes aanneemt. Vooraf werf jij de telefonisten en tref je voorbereidingen. Tijdens de examens stuur je het bel-team aan én sta je alle media en andere bezoekers te woord. Samen met een medewerker van het LAKS schrijf je nieuwsberichten voor de site (www.examenklacht.nl) en stuur je tweets en Facebook-berichten de wereld in. Kortom, flink wat verantwoordelijkheden.

Wie zoekt het LAKS?

Een scholier die goed kan samenwerken. Je communicatieve skills zijn belangrijk, want je hangt dagelijks met de media aan de lijn. Verder zijn stalen zenuwen vereist, kun je knopen doorhakken en ben je bereid om hard te werken. Ook niet onbelangrijk: je doet dit jaar zelf géén eindexamen en kunt vrij krijgen van school.

Werkdagen

Een werkdag begint vroeg, sommige radio-interviews worden al rond 7:00u afgenomen, dat kun je vanuit huis doen. Vanaf een uur of 10:30 word je elke dag op het kantoor van het LAKS in Amsterdam verwacht. Vaak ben je pas 's avonds laat klaar. Het is dus handig als je in de buurt woont.  Op de website van het LAKS lees je hoe een dag als klachtencoördinator er precies uit ziet.

Enthousiast?

Is deze uitdaging op jouw lijf geschreven? Stuur dan uiterlijk 14 december een e-mail naar chris@laks.nl met een korte motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij EEKL-coördinator wilt worden. Vergeet niet te vermelden waar je woont en waar je op school zit. De sollicitatiegesprekken zijn op 17 en 18 december op kantoor in Amsterdam. 

Voor meer informatie, bekijk de vacature.

Gepubliceerd op 20 november 2014


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?