Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Mooie prijzen bij Talent voor Taal

Mooie prijzen bij Talent voor Taal

Door Joca

Schrijf je verhalen als de beste? En ben je tussen de 12- en 18 jaar oud? Dan is de schrijfwedstrijd Talent voor Taal iets voor jou. Wie weet zie jij jouw verhaal terug op Scholieren.com!

Of je nou veel schrijfervaring hebt, of juist niet, dat maakt niets uit. Iedereen tussen de 12 en 18 kan meedoen met Talent voor Taal. Dit jaar is het thema 'Vriend & Vijand', geïnspireerd op de voorstelling Warhorse en De Maand van de Geschiedenis.

Mooie prijzen

Een deskundige jury zal alle ingezonden verhalen lezen en beoordelen. Dit jaar zijn de juryleden Bart Ongering (beter bekend als Meester Bart), schrijver Jan Terlouw, journalist Erik Jonk en zangeres Giovanca.

Op donderdag 30 oktober worden de winnaars bekend gemaakt: één in de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar en eentje in de categorie 16 t/m 18 jaar. Zij mogen met de hele klas naar het theaterspektakel Warhorse. Ook zullen de winnende verhalen gepubliceerd worden in dagblad Metro. Mooie prijzen dus!

Leukste verhalen

Scholieren.com werkt samen met Talent voor Taal. Daarom kun je de komende tijd de leukste verhalen op deze site lezen. Voor inspiratie zijn hier de beste inzendingen van vorig jaar terug te vinden.

Meedoen kan door je verhaal van maximaal 750 woorden te uploaden op de website van Talent voor Taal. Dit kan nog tot 10 oktober.

Gepubliceerd op 1 oktober 2014

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.