Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

WIN! Vrijkaartjes voor Pijnstillers

WIN! Vrijkaartjes voor Pijnstillers

Wanneer je de naam Carry Slee hoort, zijn de eerste woorden die in je opkomen misschien wel; Paniek! Spijt! Radeloos! En niet eens omdat je haar zo angstaanjagend vindt. 

Carry Slee’s boeken met pakkende titels zijn razend populair. Er zijn inmiddels zes boeken verfilmd en nu is Pijnstillers aan de beurt. Heb jij hem al gelezen? Je kunt je kennis opfrissen met onze quizHet verhaal gaat over de muzikale Casper die piano speelt. Hij wil zijn vader leren kennen, maar als zijn moeder kanker krijgt, zet dat zijn wereld op z'n kop.

Scholieren.com geeft in samenwerking met Dutch Filmworks 2 pakketten weg met daarin het boek Pijnstillers en 2 vrijkaartjes voor de film.

Wil jij dus met je beste vriend, vriendin, zus, broer, vader of moeder naar deze bijzondere film, beantwoord dan de prijsvraag hieronder. Wie weet ben jij één van de twee gelukkige winnaars!

Gepubliceerd op 22 september 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

E.

E.

Wat een leuke win actie !

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.