Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Het schooljaar is weer begonnen!

Het schooljaar is weer begonnen!

Door Lisa

Na een lange en waarschijnlijk heel toffe zomervakantie is het weer tijd om je boeken in te duiken, met je zware rugtas door de schoolgangen te struinen en heel veel lol te hebben met je klasgenoten. Maar natuurlijk betekent dit ook dat het weer tijd is om Scholieren.com te gaan gebruiken.

Daarom hebben wij onze handigste tools voor je op een rijtje gezet die je echt niet mag missen dit schooljaar!

Voor elke scholier onmisbaar: de Zeker Weten Goed-verslagen. Deze boekverslagen zijn gemaakt door Scholieren.com. En zoals de naam al zegt: dus zeker weten goed. Stiekem denken wij dat deze handige geheugensteuntjes soms veel beter zijn dan het boek zelf!

Ook rete-handig is de boekenrubriek, waarin blogger Mette elke twee weken een leuk boek aanraadt. Zo hoef je nooit meer uren in de bibliotheek te zoeken of eindeloos flapteksten te gaan lezen om een tof boek te kiezen. Mette helpt je deze keuze gemakkelijk te maken.

Van softbal tot Michael Jackson en van D-Day tot kinderarbeid in Bangladesh: meer dan 10.000 werkstukken zijn inmiddels opgenomen in de werkstukkendatabase van Scholieren.com. Dat wordt nooit meer nadenken over een onderwerp en vliegensvlug de informatie vinden die je nodig hebt.

Blog

Maar naast alle tijdrovende dingen als huiswerk en groepsopdrachten is Scholieren.com er natuurlijk ook voor jouw plezier. Elke dag verschijnt er een leuk blog online, waardoor wij je tijd op de middelbare school net wat dragelijker maken.

En verder kun je dag en nacht terecht op ons forum. Voor al je vragen over school, studiekeuze, werk, liefde, seks, alcohol, gezondheid, geld en nog veel meer.

Veel succes aankomend schooljaar! We weten zeker dat het je gaat lukken.

Gepubliceerd op 1 september 2014

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.