Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Vmbo'ers en havisten gezocht!

Vmbo'ers en havisten gezocht!

Door Merel

Zit jij op vmbo of havo en doe je over een paar weken eindexamen? Dan hebben we jou nodig! Lees snel verder, word enthousiast en stuur je gegevens op!

In mei werkt Scholieren.com samen met NU.nl om dagelijks een verse update te publiceren over de examens van die dag. Zoiets als dit.

Voor zo'n nieuwsbericht bellen we met het LAKS, Het College voor Examens, verschillende docenten, én natuurlijk leerlingen! En daarvoor hebben we nu nog een hoop scholieren nodig die vmbo of havo doen. 

Geef je op!

Als eindexamencorrespondent word je af en toe na afloop van een examen door één van ons gebeld, en stellen we je een paar vragen. Wat vond je ervan? Was het erg lang/makkelijk/saai? Heb je er een goed gevoel over? Gebeurde er nog iets vreemds tijdens de zitting? Heb je nog leuke anekdotes?

En that's it. Meer hoef je niet te doen, het kost letterlijk drie minuten van je tijd, en je wordt maar af en toe gebeld. Plus: jouw naam op NU.nl! Oh my god! Wauw! Dat wil ik!

Precies. Dus mail nú je naam, niveau, vakkenpakket en telefoonnummer naar merel@scholieren.com. Doen.

Gepubliceerd op 18 april 2014

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.