Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De examenchats 2014

De examenchats 2014

Door Roos

[LET OP: DE EXAMENCHATS ZIJN AFGELOPEN. JE KUNT HIER ALLE GOUDEN TIPS VAN ONZE EXAMENCHATDOCENTEN TERUGLEZEN, PER VAK]

We vieren dit jaar ons eerste lustrum: De Examenchats bestaan 5 jaar. Hoera! Daarom hebben we dit jaar speciaal voor de gymnasiasten de chats Latijn en Grieks toegevoegd. Ook doen we twee wiskundechats (voor wiskunde A en B). Dan kunnen we nóg meer scholieren helpen!

Op 12 mei breekt voor alle scholieren in 4-vmbo, 5-havo en 6-vwo de belangrijkste periode van het jaar aan: eindexamentijd! Scholieren.com doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen met de voorbereidingen, zodat je straks de langste vakantie van je leven kunt vieren. De Examenchats zijn daarbij onmisbaar.

Vanaf dinsdag 6 tot en met zondag 11 mei zitten superslimme docenten van alle belangrijke vakken één uur voor je klaar in de chat. Zij kunnen je helpen met al je last-minute vragen en onthullen gouden tips om te slagen voor al je examens.

Log in via: www.scholieren.com/chat en daar wacht de docent je op!

Hieronder stellen we het team van deskundigen aan je voor en zie je welke chat wanneer plaatsvindt. Ben je vergeetachtig? Schrijf je in voor de herinneringsmail door op het linkje van het desbetreffende vak te klikken. Handig!

[chat:37,38,39,40,36,41,42,43,44,45,46,51,47,49,48,50]

Heb je een chat gemist? Dan kun je hier de hele chatlog nog eens nalezen. Meer over de examens? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens2014.

Gepubliceerd op 22 april 2014

REACTIES

C.

C.

lijkt me moeilijk exames

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.