Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Gezocht: talent voor Kunstbende

Gezocht: talent voor Kunstbende

Door Joca

Kan jij geweldig dansen, zingen, schrijven, of heb je een ander talent? Dan is Kunstbende op zoek naar jou! De inschrijving voor dé wedstrijd voor jong creatief talent is namelijk geopend.

Je kan je inschrijven voor een van de provinciale voorrondes. Alle deelnemers worden tijdens die voorrondes beoordeeld door experts in het vak, waaronder schrijfster Renske de Greef, ontwerper Sjaak Hullekes en acteur Raymi Sambo. En natuurlijk kun je veel andere jonge talenten ontmoeten! 

Masterclasses en optredens

Als je een van de regionale voorrondes wint, mag je optreden tijdens de finale in De Melkweg in Amsterdam. De winnaars kunnen ook nog 'ns rekenen op een paar mooie masterclasses en festivaloptredens . Zo gingen 8 jonge prijswinnende fotografen op uitwisseling met Duitse collega's. Klinkt goed, toch?

Bij Scholieren.com zijn we überfan van Kunstbende. Afgelopen jaar haalde blogger Lotte de finale in de categorie Taal. In 2012 stond die tweede prijs nog op naam van oud-blogger Luuk. Blogger Evalinde was samen met medespeelster Lobke winnaar van de eerste prijs in de categorie Theater & Perfomance. 

Inschrijven?

Dit jaar is het thema "Wordt vervolgd". Meedoen kan in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal of Theater & Performance. Inschrijven kan tot en met december op Kunstbende.nl.

Zien we jou binnenkort in de Melkweg? Wordt vervolgd!

Gepubliceerd op 13 oktober 2013

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.