Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Examenchats 2013

Op 13 mei gaat de belangrijkste periode van het jaar van start: scholieren in 4-vmbo, 5-havo en 6-vwo doen EINDEXAMEN! Hoe ga je deze spannende en belangrijke tijd in hemelsnaam doorkomen? 

Wij van Scholieren.com zitten natuurlijk al twee weken keihard te duimen om ervoor te zorgen dat jullie allemaal met een diploma op zak de allerlangste zomervakantie van je leven tegemoet gaan. Om jullie te helpen slagen, organiseren we dit jaar voor de vierde keer de examenchats.

Vanaf maandag 6 tot en met zondag 12 mei zitten superslimme docenten van alle belangrijke vakken één uur voor je klaar in de chat. Zij kunnen je helpen met al je last-minute vragen en geven gouden tips om te slagen voor al je examens.

Log in via: www.scholieren.com/eindexamens/examenchat

en daar wacht de docent je op!

Hieronder stellen we het team van deskundigen aan je voor en zie je welke chat wanneer plaatsvindt, zodat je de data alvast met 5 kleuren neonmarkers in je agenda kunt zetten. 

{chats2013}

Hier vind je nogmaals het volledige tijdschema van de examenchats. Als je op de link klikt naar de chat van een bepaald vak, kun je je nu alvast inschrijven voor de herinneringsmail!

Gepubliceerd op 25 april 2013


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?

Gids Leraar worden

Alles wat je moet weten over leraar worden

#}