Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Instagram: pimpen die foto's!

Instagram: pimpen die foto's!

Door Pim

Ken je dat gevoel dat elke foto die je maakt eruit ziet alsof je net iets te lang bierdrinkend en wietrokend door het centrum hebt gestruind en daarna net een paar uurtjes te weing hebt geslapen?

Er is eindelijk een oplossing voor: Instagram! Binnen 2 seconde wordt elke foto een plaatje met een effect naar keuze. En stiekem is het best wel Hip, at the moment.

Filters

Het geheim van instagram zijn de filters. Die maken van elke tuinkabouter, grasspriet of puistenkop iets magisch, hoe lelijk ook. Met echte 'hipster' namen als Amaro, X-pro en Earlybird tillen ze jouw fotografische troep naar the next level.

Niks mis mee, want hé, nu kun je tenminste foto's maken van je cavia die een stoelpoot opeet zonder dat iedereen denkt "wtf heb jij voor een leven?!"

Iedereen een account

Opeens lijkt het alsof iedereen met een smartphone overal foto's van moet maken. Niet alleen van duckfaces, maar van alledaagse voorwerpen. Al is het maar omdat ze graag met tilt-shift (de helft van je foto is verdomme niet meer te zien) of sharpening (zeg misschien moet je je camera nakijken, want deze kleuren slaan nergens op) spelen.

Toch loved, followed en post iedereen er druk op los. Want ja, je kunt natuurlijk al je vriendjes en vriendinnetjes volgen, houden van hun foto's en reageren met 'oeh zo coowl!', 'Wauwie, deze is echt mooi!' en 'Gatsie, wat een vieze foto.' Hoe leuk?

Kijk en leer

Tot slot een aantal foto's die het geheim van instagram onthullen. Het is zo ontiegelijk makkelijk om je foto 'iets te laten hebben'. Neem bijvoorbeeld mijn kat in combinatie met mijn portemonnee. Best aardig toch?

Zelf proberen? - Download de app voor iOS of Android. Je kunt ook de website checken.

Gepubliceerd op 3 oktober 2012

REACTIES

Jorieke

Jorieke

Ahw, jouw kat <3

11 jaar geleden

Pim

Pim

Ooh, ik vond m'n OV-kaart liever...

11 jaar geleden

Jorieke

Jorieke

Je OV is ook lief <3

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.