STEM NU op de Jonge Dichters des Vaderlands

STEM NU op de Jonge Dichters des Vaderlands

De campagnestrijd is in volle gang: de drie finalisten van de Jonge Dichter des Vaderlands-verkiezing hebben een poëzieclip opgenomen en strijden om de felbegeerde tweejarige eer. 

Check de clips hieronder en stem daarna HIERRRR op Sannemaj, Joanne en Kenza. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Doe Maar Dicht Maar-festival op 2 juni.

We schreven al eerder over de wedstrijd: onze huisdichter Luuk was bij het masterclassweekend en de drie finalisten schreven alle drie een gastcolumn voor ons. Hun finalegedichten zijn trouwens hier te lezen, het werk wat ze nu hebben opgepimpt tot een clip.

Wiens clip uiteindelijk de meeste stemmen krijgt, mag zich twee jaar lang Jonge Dichter des Vaderlands noemen. En dat niet alleen: de winnaar mag ook optreden op (literaire) festivals, gedichten publiceren op Scholieren.com. Daarnaast wordt de winnaar begeleid door de echte pro's uit de poëziewereld.

Hieronder zie je de clipjes van Sannemaj, Joanne en Kenza:

Sannemaj met De havenverteller

Joanne met In het hoofd van haar broer

Kenza met Begrip

Gepubliceerd op 3 mei 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Toffe clips, dames!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.