Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Zakenvrouw Annemarie van Gaal komt chatten

Zakenvrouw Annemarie van Gaal komt chatten

Door Kim

De businessbabe.Jonge-ondernemers-helper Annemarie van Gaal komt chatten op Scholieren.com! Woensdag 2 februari van 17 tot 18 uur kun je haar in onze chatbox de hemd van het krijtstreeppak vragen over het starten van je eigen bedrijfje.

Annemarie van Gaal is zelf supersuccesvol onderneemster en investeerder (ze heeft zelf 'n hoop tijdschriften en uitgeverijen opgezet), maar niet te arrogant haar kennis en ervaring met jongeren te delen.

Jonge ondernemer Thijl (16) heeft bijvoorbeeld een hoop aan haar gehad: "Toen ik op mijn veertiende mijn eigen bedrijfje wilde startten, wist ik helemaal niet hoe dat moest. Ik heb Annemarie van Gaal een mailtje gestuurd, en zij nodigde me uit op kantoor. Zij heeft me vervolgens een heleboel advies en tips gegeven." En toen Thijl eenmaal begon met z'n onderneming, heeft Annemarie hem ook nog financiële ondersteuning gegeven.

In 2007 en 2008 was Annemarie jurylid van het tv-programma Dragons' Den, waarbij Nederlanders hun slimme ondernemingsplannen mochten pitchen bij Annemarie en vier andere zakenmensen. De beste ideeën kregen hulp en advies, maar ook een zak met geld om aan de slag te gaan.

Kortom: bij Annemarie kun je terecht voor tips voor je eigen toko. Maar ook zonder bedrijfambities kun je vast een hoop van d'r leren, dus chat mee over briljante business en effectieve euro's! Aanstaande woensdag van vijf tot zes. Welke vraag ga jij haar stellen?

Ben je bang 't te gaan vergeten? Schrijf je in voor de herinneringsmail!

Gepubliceerd op 27 januari 2011

REACTIES

S.

S.

Ik ben benieuwd naar haar verhaal. Is het echt zo makkelijk voor een scholier nu (meer dan vroeger) om een eigen bedrijfje op te zetten? En wat kan zij voor scholieren met een goed plan betekenen?

13 jaar geleden

J.

J.

Super! Ik kom zeker even kletsen, ik maak namelijk zelf sieraden!

13 jaar geleden

H.

H.

ik ben een man?

13 jaar geleden

J.

J.

Ik ben geen scholier meer, maar zou graag even met haar in contact komen i.v.m. de site www.mamsatwork.nl

Kim, zou jij me kunnen introduceren? Zou top zijn!

Veel plezier met de chat vandaag, dit moet een topper worden!

13 jaar geleden

S.

S.

Komen de antwoorden van de chat online?

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.