Forum: de Mol en boer Marcel

Forum: de Mol en boer Marcel

Er zijn weinig tv-programma’s die ik wekelijks kijk. Met ingang van het nieuwe tv-seizoen is daar verandering in gekomen. Twee keer in de week zitten we tegenwoordig met het hele gezin op de bank:  Wie is de mol (#WIDM) en Boer Zoekt Vrouw (#BZV). Wereldtelevisie. En 'n hoop consternatie op het forum.

Elke twee weken gaat Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics.

Mijn favoriete topic deze week is heeft dan ook alles te maken met televisie. Onait Sirch startte bij het begin van Wie is de Mol een topic, waar iedereen zijn/haar top 3 potentiële mollen aan kan geven. Als je mee wilt kunnen praten op school, hoef je alleen dit topic even te lezen.

Nog meer tv: Marcel in zijn onderbroek, Marcel die graag een vrouw met overleden man wil, Franks ruzie met één van zijn vegetarische vrouwen. Eén grote roddelvraagbaak over Boer Zoekt Vrouw vind je hier.

Dan nog iets anders: Sinaasbei heeft afgelopen weekend op een feestje met twee jongens gezoend. Terwijl ze een derde jongen (die niet op het feestje was) eigenlijk veel leuker vindt. What to do?

Ook nog een rokersprobleem: ‘Element’ rookt, en zijn vrienden denken dat hij dit doet om stoer te doen. Na-tuur-lijk is dat niet zo, alleen zijn vrienden geloven hem niet. Hoe overtuigt hij ze?

En om af te sluiten, eenvoudig maar leuk: Waar moest jij vandaag om lachen? Geniaal.

Gepubliceerd op 27 januari 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

T.

T.

Die laatste topic is lauw

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.