Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Kathryn Stockett


Kathryn Stockett
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Anders
Geslacht
Vrouw
Biografie

De Amerikaanse schrijfster Kathryn Stockett is geboren in Jackson Mississippi. In 2009 verscheen haar eerste boek ‘The Help’. Dit werd onverwachts een beststeller en inmiddels is het al in 35 andere landen gepubliceerd.

Zelf is Kathryn Stockett opgevoed door een donkere vrouw en ze heeft haar ervaringen gebruikt om het boek ‘The Help’ te kunnen schrijven.
Kathryn Stockett rondde de studie Engels en creatief schrijven af op de University of Alabama. Hierna verhuisde ze naar New York City waar ze voor negen jaar werkte voor een tijdschrift. Inmiddels is ze getrouwd en heeft ze kinderen met wie ze in Atlanta woont.

 
Meer details
Kathryn Stockett

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen