Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Tjibbe Veldkamp


Tjibbe Veldkamp
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Man
Geboren
19 oktober 1962
Biografie

Tjibbe Veldkamp werd geboren op 19 oktober 1962. Hij gaat naar school en wordt wetenschapper, maar in 1988 wordt hem een schrift gegeven: ‘ga jij maar eens een kinderboek schrijven’. 

Hij doet het eerst niet, maar in 1990 begint Tjibbe er dan toch aan. Eerst doet hij mee aan een wedstrijd die hij vervolgens wint, daarna gaat hij aan de slag bij Disney tijdschriften en in zijn vrije tijd werkt hij aan zijn boek(en). In 2000 vertrekt hij bij de redactie zodat hij fulltime kan gaan vertalen en schrijven. Tjibbe werkt samen met verschillende illustratoren en brengt kinderboeken uit. In 2011 heeft hij het kinderboekenweekgeschenk geschreven. 

 
Meer details
Tjibbe Veldkamp

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen