Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Klachtenlijn onder narcose

Door Kim

Examenklachtenlijn.nl wordt momenteel geopereerd.  De site moet onder het mes om te zorgen dat ze niet bezwijkt onder het gigantische aantal klagende scholieren (inmiddels al bijna 25.000 klachten).

Maar daar is wel algehele narcose voor nodig: vanochtend tussen 10 en 12 kun je ff helemaal geen klachten indienen.

"JA MAAR IK HEB EEN KLACHT EN DIE WIL IK NU, NU, NU!! kwijt!". Houd 't even op, nog even geduld. Eindexamenklachtenbaas Alderik legt uit: "Om te problemen op te lossen die we gisteren en eergisteren hadden, is het nodig om nu even het héle systeem uit de lucht te halen."

Maandag stierf de site al bijna aan een hartaanval: er waren zó ontzettend veel leerlingen naar Examenklacht.nl gesurft, dat de site anderhalf uur in coma lag en niet te bereiken was. Na drie 'boosts' (een soort energydrank voor websites om de capaciteit te vergroten) leek de site weer gezond verklaard, maar gisteren was de site opnieuw slecht bereikbaar.

Naast de site doet ook de telefonische klachtenlijn (020-5244966) het vanochtend niet. Als de operatie goed verloopt, zijn vanaf 12 uur vanmiddag zowel de site als het telefoonteam weer aanspreekbaar. Beterschap Examenklachtenlijn!

Gepubliceerd op 16 mei 2012


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?