Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Onze examenbloggers bij Slam!FM

Door Kim

Maandag 14 mei begint voor onze eindexamenbloggers de spannendste schoolperiode van hun leven.

Of ze die zonder kleerscheuren doorkomen? Dat lees je in de examenweken dagelijks op Scholieren.com én hoor je 's avonds op Slam!FM.

Onze razende reporters zullen elke avond verslag uitbrengen in De Avondploeg bij DJ's Ivo en Daniël. Afgelopen woensdag waren we in de Slam!FM-studio voor de aftrap. Kijk en luister hieronder terug!

Rond de eindexamens slaat de redactie van Scholieren.com de handen ineen met SLAM!FM. Dagelijks zullen we je op de hoogte houden van het belangrijkste nieuws en de grappigste (of meest pijnlijke!) examenervaringen.

Scholieren.com/eindexamens

Op Scholieren.com/eindexamens vind je alles wat je nodig hebt: columns van onze bloggers (die we trouwens ook bij onze andere amigo's, in jongerenkrant 7Days, zullen publiceren) chats met docenten en natuurlijk het aller- allersnelst de antwoorden van de examens zodra die worden vrijgegeven.

's Avonds in het programma de Avondploeg (ma-do) met DJ's Daniel en Ivo hoor je van 21:30 uur tot 22:00 uur de eindexamenupdate, met studietips & -tricks, het laatste nieuws, persoonlijke belevenissen van luisteraars en bijdrages van de bloggers van Scholieren.com die eindexamen doen: Annemieke, Jorieke, Jorinde, Meltem, Merel, Rutger II en Tjeerd.

Gepubliceerd op 4 mei 2012


Alles over de examens in je timeline?