Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

5 websites voor 40 extra nutteloze uren

5 websites voor 40 extra nutteloze uren

Door Pim

Oké, waarschijnlijk zitten onderbouwers straks 40 uur extra op school. De kans is vrij groot dat dat zelfstudieuren worden: genoeg tijd om je ontiegelijk te vervelen.

Tenzij je toegang tot internet hebt, want dan hebben wij vijf toffe sites om verveling te voorkomen.

Werkt ook goed in tussenuren, trouwens. 

9GAG.com

'Just for Fun!' is de slogan. Je vindt er vooral veel lelijke paint-strips van vieze mannetjes waar je meestal heel hard om kunt lachen, maar ook collages, foute photoshops en veel meer.

Typisch een site voor in een tussenuur. Maar let op: 't is een beetje verslavend, je bent zo twee tussenuren kwijt, of meer...

Blogof.Francescomugnai.com

Een hele coole (design)blog vol met allemaal lijstjes met gave dingen. Bijvoorbeeld: de 25 meest adembenemende en kleurrijkste plekken ter wereld, de creatieve speelgoedfotografie wereldwijd,  30 voorbeelden van foto's in een raar perspectief en meer gaafs. Let op: de maker focust op design en heeft iets met visitekaartjes, dus daar ga je er ook redelijk wat van tegenkomen...

Froot.nl

Ook Froot maakt z'n slogan helemaal waar: "Je dagelijkse dosis webvitamine". Je vindt er van alles: coole reclames, Super Mario in de echte wereld, een oorlogsfilm compleet in karton uitgevoerd en nog veel meer bizars wat het web te bieden heeft.

Elke dag nieuwe filmpjes en posters. Zeer geschikt om ook de oppas-leraar mee te trekken in je studie-ontwijkend-gedrag: "Maar meneer, dit is zóó vet, moet u zelf maar kijken!"

Coolfools.nl

Een site opgezet door Nederlandse jongeren, zoekt  en reviewt voor jou de coolste dingen uit die op het web te vinden zijn: nieuwe muziek, films, apps en apparaten. Leuk om in je tussenuur wat nieuwe muziek te ontdekken of gewoon een paar vette gadgets te bekijken. 

Recensiekoning.nl

Zij recenseren alles. En met alles bedoelen ze ook alles, van 'het luchtalarm' en slechte Marktplaats- advertenties tot 'de wasmand'. Vaak grappig en snel geschreven, maar soms ook iets te filosofisch en te diep, maar dat merk je snel genoeg. Ook voor bij Nederlands als je docent wilt dat je met creatieve taal op de proppen komt. 

Weet jij nog sites waarmee we ons tussenuur beter door kunnen komen? Laat een reactie achter! En check voor coole webshit ook eens onze Facebook-pagina.

Gepubliceerd op 16 januari 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Zonder meer hoort ook www.speld.nl in dit lijstje. satirisch nieuws, soms flauw, maar vaker heel erg grappig.

12 jaar geleden

D.

D.

Bedankt!
Je hebt me weer een halfuur van mn ahummm kostbare huiswerk tijd laten verspillen!!:nono:

12 jaar geleden

D.

D.

Nee, niet verspillen, want die sites zijn geniaal!

12 jaar geleden

M.

M.

Ik heb er nog eentje aan toe te voegen!
Pinterest.com :) Erg verslavend en ik wordt er echt super creatief van:) Er staan allemaal leuke ideeën op. voor crafts, kleding, van alles. Ook erg leuke tijdverdrijf!

12 jaar geleden

J.

J.

Ik ken nog een site zoals 9gag.nl :

www.Foreveralone.com

12 jaar geleden

H.

H.

Dit is nu net een post dat ik NIET moet lezen als ik huiswerk aan het maken ben. Daar gaan m'n goede voornemens voor vandaag *zucht*

12 jaar geleden

A.

A.

http://www.tasteofawesome.com
is ook erg geniaal

12 jaar geleden

K.

K.

Komen er meer van zulke lijstjes?
Ze zijn verslaaaaaaavend!!!

12 jaar geleden

D.

D.

failblog.org !!!! :D

12 jaar geleden

Z.

Z.

www.dumpert.nl < natuurlijk!! deze site hoort erbij! Er wordt dagelijks allerlei plaatjes en filmpjes gedumpt... van faal filmpjes tot allerlei andere grappige filmpjes of plaatjes.
(tip klik ff op NSFW aan en al het 'nsfw'' materiaal wordt uitgeschakeld!)
groetjes zwitsal!:P

12 jaar geleden

T.

T.

ongetwijfeld hoort www.cooleliedjes.nl ook bij deze lijst, elke dag wordt er een tof nummer geplaatst!

12 jaar geleden

H.

H.

ga niet naar 9gag.com anders ben je een echte poot

12 jaar geleden

G.

G.

Ik heb heel vaak een tussenuur, maar mijn tip is om dan te gaan leren voor de volgende dag. Heb je 's avonds niks te doen en kun je lekker op Scholieren.com rondneuzen of iets anders leuks zoals computeren. Op school zit ik nooit achter de computer, maar leer ik meestal. En het scheelt 's avonds heel veel! Echt waar! Probeer maar eens uit, zou ik zeggen!

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.