Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Prijsactie: Bekentenissen van een flapuit

Prijsactie: Bekentenissen van een flapuit

Door Roos

Van redacteur naar auteur

De naam Renske Derkx klink jullie vast bekend in de oren, een hele lading Scholieren.com artikelen ondertekende ze al met haar naam.

Maar deze 18-jarige ambitiechick wilde meer. Dat lukte, want afgelopen zomer lag dan haar debuutroman in de boekenwinkels. De zuurstokroze kaft zorgt ervoor dat iedere chicklit-liefhebber dit boek gelijk uit het schap trekt.

Bekentenissen van een flapuit

Of het boek een tikje autobiografisch is, blijft de vraag. Hoofdpersoon Noa is in ieder geval een natuurtalent in het uitflappen van genante dingen. Dat wordt helemaal spannend als ze verliefd wordt op Roger en vervolgens ook de aandacht trekt van zijn broer Camiel. 

Redacteur Anouk fixte afgelopen maand al meteen een boekverslag van Bekentenissen van een flapuit. Lees hier wat zij van het boek vond.

Winnen en Hebben?

Natuurlijk wil je het boek van redacteur Renske in je eigen boekenkast hebben staan, gesigneerd door de auteur herself. Wat moet je daar voor doen? Heel simpel, alleen even hieronder je gegevens invullen!

http://www.renskederkx.nl/

Gepubliceerd op 13 september 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Hoi
Ik ben Sophie en ik ben 11 jaar
ik doe mijn boekbespreking over het boek "bekentenissen van een flapuit" ik begon in het boek en kon niet meer stoppen met lezen

groetjes Sophie

12 jaar geleden

A.

A.

Het boek van Renske Derkx lekker lezen,
Dat het een goed boek is, dat is al bewezen.
Dus laat mij dat boek maar winnen,
dan kan ik lekker met lezen beginnen!

12 jaar geleden

P.

P.

wie niet waagt die niet wint

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.